Crenvurști de pui

14,00 lei

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

100% Produse românești

100% Produse naturale

Livrare în 48 de ore

Descriere

Pregatiti numai din ingrediente naturale precum pieptul de pui si slanina de porc, membrana naturala si sare, acesti crenvursti usor afumati sunt hranitori, sanatosi si foarte deliciosi.

Atentie! Acest produs conține nitrit de potasiu. Regulamentul comisiei europene (decizia 2018/702 din 8 mai 2018) obligă producătorii de mezeluri să adauge nitrit de potasiu pentru a preveni multiplicarea Clostidium botulinum, bacterie responsabilă de botulism, o boală care pune în pericol viața. Valoarea maximă admisă prin lege este de 175 mg/kg. Ultimele analize de laborator indică o valoare adaugată de noi de sub 0.1 mg/kg.

Informații suplimentare

Greutate 0.25 kg
Tip produs

Carne

Cantitate

250 g

Detalii livrare

  • Costul livrarii este 20 RON.
  • Puteti gasi produsele noastre in tara prin magazinele noastre partenere: Contact
  • Comenzile vor fi livrate in Buzau, Ploiesti, Bucuresti si in zonele limitrofe (Chitila, Mogosoaia, Otopeni, Corbeanca, Tunari, Voluntari, Pantelimon, Popesti-Leordeni, comuna Berceni, Jilava, Magurele, Bragadiru, Domnesti, Chiajna). Pentru detalii privind ofertele din celelalte zone, va rugam sa ne contactati la numarul 0787879759.
  • Livrarile vor fi efectuate in maximum 48h, de luni pana sambata. In cazul in care exista intarzieri sau modificari ale comenzii, va rugam sa ne contactati la numarul 0787879759.
  • Toate produsele din sectiunea “Pui” vor fi livrate de marti pana sambata.
  • Plata se va efectua doar la livrare, numerar sau cu cardul. Pentru ca produsele noastre sunt crescute si procesate in mod natural, cantitatea lor nu poate fi standardizata. La livrare se va plati cantitatea primita. Pretul poate sa difere cu maximum +/- 10% fata de cel afisat pe site.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crenvurști de pui”